Depistati ca un profesionist daca sunteti supravegheat video in spatiile de cazare - Instrumente tehnice          Intr-un material anterior v-am prezentat tehnicile de baza pentru identificarea vizuala in teren a dispozitivelor de supraveghere video ascunse. Numarul situatiilor in care turistii au descoperit dispozitive de supraveghere video ascunse in camere de hotel a crescut alarmant. Exemplificativ este cazul acestui proprietar de hotel din Marea Britanie care filma pe ascuns un cuplu cazat in hotelul sau.

          In continuare va vom prezenta cateva instrumente tehnice, usor de utilizat si accesibile ca pret, pe care le puteti folosi in vederea depistarii dispozitivelor de supraveghere video pe care nu le-ati putut depista in urma verificarilor vizuale.

          Primul lucru pe care trebuie sa-l aveti in vedere este ca un echipament de supraveghere video este construit din 3 elemente principale:

Citește mai mult

Depistati in cateva minute ca un profesionist daca sunteti supravegheat video in spatiile de cazare


          In Koreea de Sud 1600 de persoane au fost filmate in secret pe timpul sejurului, in 42 de camere de motel, filmarile fiind difuzate on-line prin live-streaming pe un site pay-per-view. In acelasi timp, un cuplu a descoperit o camera video ascunsa intr-un ceas desteptator in apartamentul pe care l-a inchiriat in Toronto.  

          In ultimii ani dispozitivele de supraveghere video au devenit din ce in ce mai accesibile ca pret si posibilitati de achizitie, mai performante, mai mici si mai usor de disimulat.

Citește mai mult