Suport informativ in litigii


Un loc din ce in ce mai important in arsenalul cu care avocatii de top isi sprijina clientii este ocupat de informatiile si probele obtinute cu sprijinul detectivilor particulari.
ISG gaseste metode creative si legale pentru a va ajuta sa fiti inaintea adversarilor din proces.
Dezvoltand permanent tehnici si proceduri de lucru adaptate fiecarui caz in parte, detectivii ISG lucreaza in stransa colaborare cu clientii si cu avocatii acestora. Firmele de avocatura se bazeaza pe investigatiile conduse de ISG pentru a le furniza in mod eficient si rapid informatiile si probele de care au nevoie pentru castigarea litigiului.
Detectivii nostri se implica activ in efortul clientilor si al consilierilor acestora de a-si intari probele si pozitia din dosar, oferind avocatilor clientilor nostri parghii in vederea apararii intereselor clientilor in cele mai bune conditii.


In acest sens, ISG:

  • identifica si localizeaza martori sau alte persoane utile in cauza;
  • identifica si localizeaza bunuri imobile sau mobile - autoturisme, ambarcatiuni, obiecte de arta, participatii in companii romane sau straine, etc.;
  • identifica si obtine inscrisuri relevante in cauza;
  • efectueaza reconstituirea istoricului actelor si al transferului de proprietate asupra diverselor bunuri mobile/imobile sau a altui gen de active;
  • identifica tipologii de comportament specifice subiectului vizat;
  • depune marturie in instanta, prin detectivii sai, asupra aspectelor constatate si care au facut obiectul investigatiei;
  • contribuie la verificarea si evaluarea temeiniciei probelor adversarilor (martori, inscrisuri, etc.);
  • monitorizeaza utilizarea licita sau ilicita a dreptului de proprietate intelectuala sau a marcilor inregistrate pe diverse piete (interne sau externe);
  • verifica informativ orice alte aspectele ale spetei, pe care avocatul le doreste clarificate;

ISG identifica in teren strategiile, avantajele, vulnerabilitatile precum si eventualele actiuni nelegale ale adversarilor.
ISG a oferit sprijin informativ si tehnic si a obtinut probe decisive pentru clientii sai in litigii civile de diverse facturi, avand o vasta experienta in acest domeniu. In numeroase situatii, informatiile obtinute de ISG au determinat o schimbare radicala a strategiei apararii, in beneficiul clientului.
O nişă aparte de servicii in care detectivii ISG sunt specializati o reprezinta identificarea bunurilor mobile/imobile si sprijinul informativ in recuperarea acestora; bunuri ce fac obiectul procedurii de insolventa, a partajului sau a executarii silite; bunuri ce sunt in mod frecvent ascunse sau instrainate in mod fraudulos de catre debitori.
 
ISG Detectivi - Bucuresti, Calea 13 Septembrie, nr. 90
e-mail             - suport@isgdetectivi.ro
tel                   - +40735-485.001