Cat costa un detectiv particular?

tarife preturi cost detectivi particulari Bucuresti


Unele dintre primele intrebari care preocupa clientii, chiar inainte de a contacta o agentie de detectivi particulari, este "cat costa o investigatie?" sau "pretul unei zile de filaj?"

Desi este greu de precizat a prióri un pret exact pentru fiecare gen de investigatie pe care o putem desfasura sau pretul unei zile de filaj, mai jos va vom prezenta niste linii generale de calcul al costurilor pentru a va putea face o idee despre criteriile dupa care se calculeaza costul investigatiei.
Investigatiile efectuate de ISG sunt personalizate fiecarui client in parte in functie de solicitarile si nevoile acestuia. Serviciile noastre sunt pentru client o "haina" facuta la comanda de catre un "croitor" dedicat exclusiv clientului, conform dimensiunilor exacte ale benficiarului.

Pentru personalizarea investigatiei si stabilirea pretului final al acesteia sunt luati in calcul mai multi factori:
  • solicitarile si nevoile exacte ale clientului -> complexitatea investigatiei;
  • necesarul de resurse alocate pentru finalizarea investigatiei: resurse umane, tehnice, materiale;
  • durata estimata a investigatiei;
  • cuantumul cheltuielilor colaterale (cu preponderenta in investigatiile efectuate de detectivi in afara Bucurestiului). Aceste costuri reprezinta cu titlu exemplificativ: cheltuieli de deplasare si cazare, cheltuieli pentru obtinerea informatiilor de la diverse institutii sau alte surse, costul accesului in anumite locatii, etc.).

Consultatiile pe care le acordam clientilor nostri, atat initial cat si pe parcursul desfasurarii investigatiilor sunt intotdeauna GRATUITE.
Deseori clientul este pus in fata dilemei de a alege intre un pret ieftin pentru serviciile detectivilor particulari, insa in defavoarea calitatii serviciilor sau o calitate corespunzatoare a serviciilor detectivilor insa cu un pret pe masura. Din acest motiv ISG si-a propus dintotdeauna sa ofere clientilor preturi competitive, insa fara a face rabat de la calitate.


In functie de natura investigatiei tarifele sunt:


1.      Tarife Fixe - pentru intreaga investigatie

Preturile pentru unele investigatii pot fi percepute in suma fixa, in functie de natura investigatiei si solicitarile beneficiarului.
Investigatii de complexitate redusa - de la 100 -> 300 Euro/investigatie
Investigatii de complexitate ridicata - de la 300 Euro/investigatie
Mystery Shopping - de la 25 Euro/unitate

2.      Tarife Pe Interval de Timp - ora/zi/saptamana

Majoritatea investigatiilor efectuate de ISG se tarifeaza in functie de numarul de ore si de resursele necesare realizarii investigatiei.
Supraveghere dinamica (urmarire/filaj) - de la 25 Euro/ora (cost total pentru echipa de 3 detectivi + autovehiculele necesare)
Supraveghere punct fix - de la 15 Euro/ora (cost total pentru echipa de 2 detectivi)
Supraveghere copii/adolescenti - de la 15 Euro/ora (cost total pentru echipa de 2 detectivi)
Supraveghere bone - de la 10 euro/ora
Infiltrare agenti economici pentru verificarea fraudelor - de la 50 Euro/zi
Localizare/depistare a persoanelor/bunurilor - de la 75 Euro/zi sau tarif fix

3.      Tarife In Functie de Bugetul Clientului

In functie de solicitarile clientului, bugetul stabilit de acesta si evaluarea facuta de ISG asupra naturii investigatiei, putem propune variante de lucru care sa se incadreze in bugetul alocat. Evaluarea situatiei operative precum si avantajele/dezavantajele fiecarei variante de lucru propuse, vor fi aduse la cunostinta clientului anterior incheierii contractului.

 
ISG Detectivi - Bucuresti, Calea 13 Septembrie, nr. 90
e-mail             - suport@isgdetectivi.ro
tel                   - +40735-485.001