ISG va ajuta sa luati decizii de afaceri bine informate

 

ISG ofera clientilor sai servicii specifice pentru colectarea informatiilor vitale in vederea optimei desfasurari a activitatii companiei.
Detectivii ISG ajung in spatele informatiilor care sunt deja disponibile si gasesc raspunsuri relevante pentru a ajuta conducatorii de companii sa ia decizii de business bine informate.
Serviciile oferite de ISG sunt menite sa va ajute sa minimizati pierderile, sa descoperiti exact sursa acestor pierderi, sa rezolvati situatii dificil de investigat, sa identificati forme costisitoare si periculoase de comportament gresit al angajatilor si multe altele.
Detectivii ISG desfasoara toate aceste activitati intr-o confidentialitate si discretie deplina, oferind clientilor raspunsuri exacte si la timp.

Verificare viitori angajati

Doriti sa cunoasteti mai multe informatii despre persoana pe care intentionati s-o angajati? Cand informatiile obtinute de catre departamentul dumneavoastra de HR nu sunt suficiente, intervenim noi pentru a dezvolta informatiile cunoscute si a investiga in amanunt toate aspectele pe care le doriti clarificate. ISG efectueaza verificari complexe si complete privind toate aspectele relevante sau care prezinta interes special din CV-urile candidatilor. Pe langa verificarile privind onestitatea, acuratetea si actualitatea informatiilor prezentate de candidat in CV, efectuam si verificari amanuntite despre elemente colaterale ce prezinta interes pentru angajator.

Verificare parteneri de afaceri

Chiar il cunoasteti pe cel cu care vreti sa incepeti o afacere sau cu care ati inceput-o deja? Ati verificati in amanunt toate detaliile? Daca raspunsul la aceste intrebari este inca neclar, ISG va ajuta sa verificati toate aceste elemente. Scopul acestor verificari efectuate de ISG este evaluarea integritatii, atat personala cat si profesioanala, a persoanelor cu care urmeaza sa interactionati in planul afacerilor, dar si verificari privind trecutul acestora atat judiciar cat si ca istoric al afacerilor. Cunoasterea trecutului profesional sau personal al acestor persoane inseamna diferenta dintre o afacere ce merge spre succes si una care merge spre dezastru.

Verificare integritate angajati

Doriti sa verificati gradul de fidelitate fata de companie al angajatilor dumneavoastra? Vreti sa cunoasteti in ce masura angajatii respecta procedurile de lucru stabilite? ISG va pune la dispozitie echipe de detectivi specializati in identificarea celor dispusi sa colaboreze cu concurenta prin vanzarea de informatii confidentiale; a celor care arata dispozitie si manifesta intentia de a pleca din compania dumneavoastra sau a celor care nu respecta procedurile de lucru stabilite de conducerea companiei sau a departamentului. Aceste verificari pot fi efectuate si sub acoperire prin infiltrarea detectivilor in cadrul colectivului companiei.

Identificare fraude interne

Suspectati ca in cadrul companiei dumneavoastra exista angajati care intreprind activitati ce aduc prejudicii companiei? Observati o scadere a veniturilor companiei pe un anumit segment, scadere ce nu are o justificare in planul desfasurarii activitatii? ISG va ofera echipe de detectivi specializati in supravegherea si monitorizarea activitatii celor susceptibili a fi implicati in fraude.

Mystery shopping

Vreti sa va vedeti afacerea prin ochii clientului? ISG ofera servicii calificate de mystery shopping pentru ca dumneavoastra sa puteti face o evaluare reala a deficientelor sau a avantajelor reprezentate de felul in care se prezinta compania dumneavoastra in fata clientilor. Mystery shopping fiind o notiune generica, acest serviciu nu se limiteaza doar la cumpararea de produse. Din acest motiv actiunile pe care ISG le efectueaza in cadrul acestui serviciu sunt foarte diverse: cumparare si retur produse; vizitarea magazinului sau a unitatii vizate; interactiuni cu angajatii unitatii vizitate in vederea evaluarii atitudinii si a comportamentului acestora fata de client; test-drive in cadrul dealerilor de autoturisme; apelarea call-centerului; utilizarea website-ului companiei sau doar adresarea de intrebari punctuale angajatilor vizati de investigatie reprezinta doar o mica parte din ceea ce ISG va ofera in cadrul acestui serviciu.

Litigii de munca

Sunteti in litigiu cu un angajat sau fost angajat? ISG va ofera sprijin in strangerea probatoriul si a informatiilor necesare pentru a demonstra conditiile in care angajatul nu-si respecta obligatiile pe care i le atribuie contractul de munca si legislatia muncii.
 
ISG Detectivi - Bucuresti, Calea 13 Septembrie, nr. 90
e-mail             - suport@isgdetectivi.ro
tel                   - +40735-485.001