Gasim informatiile pe care dumneavoastra nu le puteti gasi


puzzle pisica bufnita
ISG este ajutorul dumneavoastra in identificarea necunoscutelor.
Scopul nostru este simplu - SATISFACTIA CLIENTILOR.
Oferim clientilor nostri informatii care ii vor ajuta sa ia decizii in cunostinta de cauza sau sa evite pierderi costisitoare. Va ajutam sa gasiti piesele lipsa si sa completati puzzle-ul situatiei care va preocupa.
Angajarea unui detectiv particular nu este un lucru pe care majoritatea oamenilor il face in mod frecvent. Din acest motiv suntem alaturi de dumneavoastra incepand de la acordul initial de angajare si pana la finalizarea investigatiei prin intocmirea raportului.
In tot acest timp canalele noastre de comunicatie sunt in permanenta deschise si sunt la dispozitia dumneavoastra pentru a desfasura procesul investigatiei intr-o transparenta completa.

Ce facem

ISG a solutionat in activitatea sa investigații diversificate, incluzand: suport complex in litigii civile; investigatii de fond si comprehensive privind viitorii angajati, viitorii parteneri de afaceri, etc.; testarea fidelitatii angajatilor; supraveghere operativa; cercetare si verificare informativa; depistarea infidelitatilor conjugale; investigatii privind custodia copiilor minori; supravegherea copiilor si a anturajului acestora; supravegherea bonelor; activitati de mystery shopping; infiltrari in cadrul personalului angajat al companiilor in vederea identificarii activitatilor ilicite si multe altele.
Abordarea noastra este simpla si transparenta. Principalul mijloc de aflare a informatiilor ce va intereseaza este folosirea experientei si a inteligentei detectivilor nostri, aplicate punctual situatiei pe care trebuie sa o clarifice. In paralel folosim atat surse oficiale cat si personale, evidente publice si tehnici de investigatie creative pentru a obtine raspunsuri. Am dezvoltat o echipa puternica si experimentata, facandu-ne astfel prompti, proactivi si eficienti.

Ce nu facem

Nu folosim metode si tehnici ilegale sau lipsite de etica pentru a obtine informatii.
Nu patrundem in baze de date confidentiale ale institutiilor publice sau private.
Si cel mai important lucru, daca stim ca nu va putem ajuta, va vom spune acest lucru. Nu facem promisiuni pe care nu le putem indeplini, insa va putem sprijini sa gasiti pe altcineva mai potrivit in a va rezolva problema.

Cum lucram

Intreaga noastra activitate este o munca pe care o facem cu maxima placere.
Muncim neintrerupt si gandim creativ pentru a ne ajuta clientii in fiecare speta pe care ne-o incredinteaza.
Investigatiile noastre se desfasoara in etape, lucru care ajuta clientii sa pastreze un control deplin al investigatiei si al costurilor.
Discutie prealabila ISG - client.
Evaluarea situatiei si a informatiilor initiale primite de la client.
Propunerea unei strategii detaliate de actiune si stabilirea costurilor. In aceasta etapa se vor stabili obiective clare de atins precum si termenele de realizare a acestora.
Semnarea contractului (si desemnarea unui manager de proiect in functie de complexitatea investigatiei).
Efectuarea investigatiei in conditiile agreate cu clientul la punctul 3.
Analiza informatiilor obtinute si consultarea clientului in eventualitatea necesitatii extinderii investigatiei.
Intocmirea raportului de investigatie.
Predarea catre client a raportului de investigatie si a anexelor acestuia.
 
ISG Detectivi - Bucuresti, Calea 13 Septembrie, nr. 90
e-mail             - suport@isgdetectivi.ro
tel                   - +40735-485.001