Daca eforturile dumneavoastra de a gasi raspunsuri nu au avut succes, ISG este aici ca sa va ajute

Investigatiile pentru persoane private sunt in general chestiuni sensibile si trebuie tratate cu respect si cu discretie deplina.
Fiecarui client care apeleaza la noi ii devenim confidenti sine-qua-non. Acest lucru pune pe umerii nostri o mare responsabilitate atat legala cat si morala.
ISG lucreaza in stransa colaborare cu dumneavoastra clientul, pentru a intelege pe deplin situatia ce trebuie rezolvata si pentru a va recomanda cea mai potrivita modalitate de solutionare a acesteia.
Oferim clientilor persoane private o gama larga de servicii prin care contribuim la aflarea intregului adevar in legatura cu problemele care-i preocupa.

Infidelitati conjugale

Suspectati ca partenerul are o legatura extraconjugala? Statistic, in 85% din cazuri aveti dreptate. Echipa noastra de detectivi este la dispozitia dumneavoastra pentru a va ajuta sa aflati adevarul si a va documenta cu probe foto/video situatia.

Gasirea persoanelor ­

Indiferent ca e vorba de o ruda, un fost coleg, un partener de afaceri sau un fost partener de viata despre care nu mai stiti nimic si doriti sa il regasiti, un partener comercial sau un debitor care vrea sa nu fie gasit, ISG va ajuta sa descoperiti aceste persoane. Cand cautarile dumneavoastra pe Google sau Facebook nu au dat rezultatele asteptate si hotarati sa apelati la noi, ISG vă va oferi o evaluare a sanselor de reusita a investigatiei. Gasirea unei persoane despre care nu se mai stie mare lucru este de fiecare data o operatiune unica, cu foarte multe necunoscute. Sunt multi factori care pot schimba in permanenta situatia initiala de la care pornim. Din acest motiv vom analiza amanuntit elementele de la care putem porni investigatia si cuantumul informatiilor initiale pe care le cunoasteti dumneavoastra si va vom comunica aproximarea sanselor reale de reusita. Daca vom considera ca sunt sanse de reusita vom prelua investigatia, in caz contrar o vom refuza.

Verificare background persoane

Cand sunteti in ipostaza de a initia o relatie de orice natura: contractuala, sentimentala, parteneriala, etc. cu o persoana nou cunoscuta si vreti sa aflati mai multe informatii despre aceasta sau suspectati ca noul potential partener va ascunde ceva, ISG va este alaturi in demersurile de a afla raspunsuri la aceste necunoscute. Efectuam si va oferim verificari amanuntite despre trecutul, obiceiurile, anturajul, stilul de viata, seriozitatea, conduita si moralitatea, solvabilitatea, etc. ale potentialului nou partener, pentru ca dumneavoastra sa luati cele mai bune decizii deplin informati.

Custodia copiilor

Custodia copiilor dupa divort este o problema pe cat de delicata pe atat de reala. In situatia neplacuta in care va luptati in instanta pentru obtinerea custodiei copilului dumneavoastra, raportul documentat intocmit de detectivii ISG reprezinta o proba temeinica care vă va ajuta sa obtineti solutia favorabila din partea instantei privind incredintarea copilului. ISG va ofera servicii de investigare amanuntita privind situatia sociala/materiala/educationala/afectiva in care traieste copilul. De asemenea analizam si documentam comportamentul celui cu care disputati custodia copilului fata de acesta. In acest fel raportul detectivilor vă va ajuta sa demonstrati in fata instantei realitatea situatiilor in urma carora copilul trebuie sa va fie incredintat.

Supravegherea copiilor si a anturajului acestora

Vreti sa va asigurati ca anturajul copilului dumneavoastra este cel potrivit? Observati o modificare a sumelor de bani pe care le cheltuie copilul dumneavoastra? Vi se comunica de la scoala ca lipseste nejustificat de la ore? Observati ca neglijeaza preocuparile scolare si se dedica unui alt gen de activitati pe care nu le cunoasteti? In toate aceste situatii, dar si in multe altele, ISG este alaturi de dumneavoastra pentru a clarifica toate aceste aspecte si a lua din timp masurile necesare in vederea remedierii eventualelor probeleme. Echipa ISG are in componenta detectivi particulari care se integreaza usor in colectivitati de tineri, supravegheaza indeaproape toate activitatile in care este implicat copilul dumneavoastra, identifica si documenteaza informativ toate persoanele care fac parte din anturajul copilului, urmand ca la final sa va prezinte dumneavoastra rezultatul tuturor acestor activitati. Supravegherea copiilor se face numai in urma unei strategii discutate cu dv. si aprobate de dumneavoastra parintii.
child_friendly

Supraveghere bone

Daca vreti sa va asigurati ca bebelusul sau copilul dumneavoastra este tratat asa cum doriti de catre bona sau persoana careia i l-ati lasat in grija, ISG va ofera servicii de supraveghere a acestor persoane, atat dinamica in spatiul public unde se deplaseaza cat si statica in interiorul locuintei dumneavoastra. Doriti sa aflati daca: bona are un comportament/limbaj adecvat in preajma copilului? bruscheaza sau este violenta cu copilul? se intalneste cu diverse persoane in timp ce este cu copilul? fumeaza sau consuma alcool in preajma copilului? respecta programul stabilit de dumneavoastra pentru copil? Daca raspunsul la aceste intrebari precum si la oricare alta intrebare referitoare la subiect este afirmativ, ISG va pune la dispozitie o echipa operativa de detectivi, specializata in acest gen de investigatii. Folosim cu preponderenta detectivi de sex feminin, care impreuna cu proprii copii vor petrece timp in locurile publice unde se deplaseaza subiectii investigatiei si vor documenta absolut toata interactiunea acestora cu copilul dumenavoastra.

Identificare bunuri

Deseori bunurile mobile sau imobile sunt ascunse sau instrainate in mod fictiv de catre debitori pentru a evita disputarea lor in cadrul litigiilor de executare silita, partaj sau insolventa. In general executorii judecatoresti, practicienii in insolventa si chiar instantele de judecata se rezuma doar la a face niste verificari formale, de suprafata, privind existenta unor astfel de bunuri. ISG are o vasta experienta si a dezvoltat proceduri si strategii specifice pentru depistarea, identificarea si localizarea bunurilor ce sunt ascunse sau au fost instrainate in mod fraudulos si ar putea face obiectul unor astfel de litigii.

Identificare surse de venit

In cazul unor litigii privind cuantumul pensiei de intretinere pentru copiii minori sau a unor litigii privind executarea silita a unor debitori, identificarea exacta a surselor de venit reale ale persoanei debitoare este vitala. ISG ofera sprijin informativ in astfel de litigii, descoperind surse de venit ascunse de catre debitorii obligatiilor.

Litigii de munca

Ati fost concediat si sunteti in litigiu cu fostul angajator pentru desfacerea contractului dumneavoastra de munca in mod abuziv sau nelegal? ISG va ofera sprijin pentru a strange probatoriul si informatiile necesare si a demonstra conditiile in care v-au fost incalcate drepturile sau daca fostul angajator nu-si respecta obligatiile pe care i le atribuie contractul de munca si legislatia muncii.
 
ISG Detectivi - Bucuresti, Calea 13 Septembrie, nr. 90
e-mail             - suport@isgdetectivi.ro
tel                   - +40735-485.001