De ce suntem diferiti?

Transparenta ­

Abordarea fiecarei investigatii se face intr-o totala transparenta fata de clienti, carora le explicam si le oferim detalii in permanenta despre munca pe care o desfasuram. Actionam numai intr-o colaborare totala cu clientii si numai la decizia acestora.

Confidentialitate

Fiecarui client care apeleaza la noi ii devenim confidenti sine-qua-non. Acest lucru pune pe umerii nostri o mare responsabilitate atat legala cat si morala. Credem cu tarie ca ne putem atinge impreuna scopul doar printr-o colaborare si o incredere reciproca desavarsita. Din acest motiv toate informatiile pe care clientul ni le incredinteaza sau pe care le obtinem in urma investigatiei sunt garantate de o confidentialitate absoluta.

Sinceritate

Daca nu va putem ajuta, va vom spune acest lucru. ISG si detectivii sai nu fac promisiuni pe care nu le pot respecta. Cu toate astea putem insa sa va sprijinim in a gasi pe altcineva in masura sa va ajute la rezolvarea problemei.

Creativitate

Clientii nu ajung la noi pentru probleme carora sa le oferim solutii banale. Constant ne gandim ce putem face in plus pentru a promova interesele clientilor nostri. ISG ofera solutii personalizate, creative, convenabile si legale fiecarei probleme pe care clientii vor s-o rezolve. Consideram ca orice scop poate fi atins prin creativitate si munca dedicata.

Implicare

Suntem alaturi de client in fiecare moment al investigatiei. Daca ati gasit pe Google ceea ce va interesa, atunci cu siguranta nu aveti nevoie de detectivi. Noi stim unde sa cautam si analizam in profunzime orice informatie. Daca vom considera ca va puteti rezolva si singuri problema, va vom spune acest lucru si va vom si consilia in acest sens.

Eficienta

Muncim rapid si eficient pentru a livra clientilor la timp rezultatele dorite.

Disponibilitate

Suntem alaturi de clienti in permanenta pentru a-i ajuta sa afle raspunsurile dorite. Nu de putine ori pentru acest lucru am dedicat unor investigatii mult mai mult timp decat cel achitat de catre clienti, tocmai pentru ca prioritatea noastra este satisfactia clientilor.

Etica

ISG isi desfasoara activitatea in conformitate cu legislatia ce reglementeaza activitatea detectivilor particulari in Romania si cu normele de etica specifice profesiei. ISG NU obtine date confidentiale, NU intercepteaza convorbiri telefonice, NU "sparge" adrese de e-mail, NU patrunde in spatii private fara acordul proprietarului, etc.

Resurse umane ­

Activitatea de investigatii presupune interactiunea cu persoane, locatii si situatii, de o varietate extrema. Din acest motiv pentru a desfasura o activitate eficienta si a se integra perfect mediului in care vor efectua investigatia, detectivii ISG provin dintr-o varietate extinsa de: varste; competente profesioanale; trasaturi fizice (inaltime, greutate, sex). Profesionalismul este cheia succesului detectivilor nostri. Detectivii ISG sunt alesi si cunoscuti personal de catre conducerea companiei dintre cei mai buni specialisti in domeniile lor. Fiecare detectiv este desemnat pentru a lucra intr-o investigatie in functie de abilitatile sale raportate la natura investigatiei, pentru a furniza rezultate fara egal pe piata acestor servicii in Bucuresti. De asemenea ISG dispune de o retea complexa de surse si colaboratori la nivel local, national si international.

Resurse tehnice

Furnizarea serviciilor de investigatii presupune in mod obligatoriu detinerea unei baze materiale extrem de bine pusa la punct si de diversificata, pentru a sprijini activitatea din teren a detectivilor si a obtine probe bine documentate. ISG detine toate dotarile necesare pentru finalizarea oricarui tip de investigatie: parc auto numeros si diversificat; echipamente foto/video de inalta performanta; camere video disimulate; echipamente de night-vision; softuri specializate; drone; echipamente performante de calcul; etc.
 
ISG Detectivi - Bucuresti, Calea 13 Septembrie, nr. 90
e-mail             - suport@isgdetectivi.ro
tel                   - +40735-485.001